Tarteletten:
Udstik 8 lige store cirkler af butterdejspladerne.
Pensl de 4 af dem med sammenpisket æg
De andre 4 fjerner man en cirkel i midten, så man har en ring/kant på ca. 1-2 cm som lægges oven på
Pensl også kanten
Sæt i ovnen ved 200 grader til hævet og gyldne. Det tager ca. 25-30 minutter
Fjern det inderste, så der kan være lidt fyld i tarteletten
Lun den evt. før serveringen.
Andebryst:
Fjern skindet og kasser.
Skær brystet i strimler.
For at de ikke skal blive tørre, skal de steges meget kort ved meget høj varme.
Grønkål:
Rib bladene fra stammen og riv dem i mundrette stykker.
Tag en håndfuld og vend i olie.
Steg dem i ovnen ved 200 grader til de bliver sprøde, tager ca. 5-6 minutter.
Resten steges i smør et par minutter uden at tage farve.
Anret:
Varm kødet fra andelårene i sovsen.
Kom en tartelet på en tallerken.
Byg højde på med grønkål, andebryst, morkel, surt, syltet svampe og valnødder.
Slut af med sovs og andelår.
Pynt med estragon og sprød grønkål.
Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75°C