Tarteletten:
Udstik 8 lige store cirkler af butterdejspladerne.
Pensl de 4 af dem med sammenpisket æg
De andre 4 fjerner man en cirkel i midten så man har en ring/kant på ca. 1-2 cm som lægges oven på
Pensl også kanten
Sæt i ovnen ved 200 grader til hævet og gyldne. Det tager ca. 25-30 minutter
Fjern det inderste så der kan være lidt fyld i tarteletten
Lun den evt. før serveringen
Andebryst:
Fjern skindet og kasser.
Skær brystet i strimler.
For de ikke skal blive tørre skal de steges meget kort ved meget høj varme
Grønkål:
Rib bladene fra stammen og riv dem i mundrette stykker
Tag en håndfuld og vend i olie
Steg dem i ovnen ved 200 grader til de bliver sprøde, tager ca. 5-6 minutter
Resten steges i smør et par minutter uden at tage farve
Anret:
Varm kødet fra andelårene i sovsen
Kom en tartelet på en tallerken
Byg højde på med grønkål, andebryst, morkel, surt, syltet svampe, valnødder
Slut af med sovs og andelår
Pynt med estragon og sprød grønkål