Kogt and
Posen med indmad fjernes og anden skylles grundigt. Den hele and kommes i en gryde sammen med gulerod, løg, persille, laurbærblade og peberkorn. Kom vand i gryden, så det dækker anden. Anden koges i ca. 1 time ved middelhøj varme. Herefter lægges anden i et ovnfast fad og pensles med honning/soya marianden. Andes steges i ovnen ved 190 °C i ca. 15 minutter og derefter ved 225 °C (varmluft) i ca. 10 minutter til skindet er gyldent. Lad anden hvile ca. 15 minutter inden den parteres.
Rodfrugt-rösti
De valgte rodfrugter skrælles og rives groft på et rivejern. Bland de revne rodfrugter i en skål. Æg og mel tilsættes hver for sig og det hele røres sammen. Smag til med salt og peber. Rodfrugtblandingen fordeles i 8 lige store dele på 2 bageplader beklædt med bagepapir, hvor de glattes til de er ca. 1 cm høje. Kom skiver af blåskimmelost over. Rodfrugt-röstien bages i ovnen ved 190 °C til de er let sorte i kanterne.