Crustillant
Lårene lægges i en lille gryde og dækkes med vand. Lad dem simre indtil de er møre ca. 1,5 - 2 timer, hvorefter vandet/fond sigtes fra og gemmes til senere. Lad lårene køle af og pil kødet fra, skind og ben skal kasseres. 1 gulerod og 1 løg skæres i små tern og blanchers i 1-2 spsk. fond. Findel kødet med en gaffel og bland det fintsnittet gulerod/løg og fond sammen med kødet. Del kødet i 4 dele (ca. 1 spsk pr. del) og lav en tynd "pølse" af hver del, som rulles i film eller staniol og derefter stilles på køl. Når de er kolde skæres et stykke filodej ud og "pølsen" rulles ind i dejen. Enderne lukkes med lidt vand. Inden serveringen steges rullerne i olie til de er gyldne.
Karse olie
Karsen blendes med olie i ca. 5-7 minutter. Herefter sigtes olien igennem et klæde eller kaffefilter. Ved serveringen tilsættes balsamico som bruges til at lave små dråber i olien.