Andebryststeg
Skindet skæres af andebrysterne og smides væk. Andebrysterne brunes på en pande i en smule smør, portvin hældes ved, og de krydres med salt og peber. Kyllingekødet røres godt sammen med skalotteløg, peber, rasp, æg, tranebær og pistaciekerner. Farsen røres godt sammen og smages til med salt og peber. En aflang form beklædes med bagepapir, og den lufttørrede skinke lægges i, så siderne dækkes. Halvdelen af farsen fordeles i formen, og andebrysterne lægges i. Herefter fordeles det sidste af farsen ovenpå, så andebrysterne er godt dækkede. Farsen glattes godt ud på toppen, og skinken foldes ind over farsen.
Andepateén bages i ovnen ved 175 °C i ca. 1 time. Herefter stilles den til afkøling i køleskabet til næste dag.
Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75°C