Andelår med Pasta

Dette er en super let ret med andelår og pasta.

Hvis man vil gøre den til en super let hverdagsret, kan man koge en masse andelår og fryse kødet. Så er man klar til en gang pasta med andelår på få minutter.

Bedre end fastfood - og hurtigere end at køre efter det.

​​

Sværhedsgrad: Middel

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • 2 andelår
  • 1 løg
  • 1/2 dl Balsamico
  • Smør
  • Basilikum
  • Chili - kan udelades
  • Friskrevet parmesan
  • ca 300 g Pasta - skruer, rør eller hvad du foretrækker. Her: Radiatori

Sådan gør du

Andelårene:
I så lidt vand som muligt, koges lårene 2 timer sammen med 1 løg i meget store tern.

Tag lårene op og pil kødet af.

Kogelagen/fonden koges ind til ca. 2 dl.

Sovs:
I en gryde koges balsamico ind til det næsten er en sirup.

Kom fonden på og kog nogle minutter.

Kom smør i og lad det smelte uden det koger, men blot holdes varmt.

Kom kødet i, sammen med en håndfuld basilikum og smag til med salt/peber - evt. chili.

Pasta:
Koges efter anvisning på posen.

Når det er kogt, vendes det i sammen med andelår/sovs.

Anret:
Kom en god skefuld i en dyb tallerken.

Riv parmesan over og pynt med basilikum.

Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75°C

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk