Andelår med Pasta

Dette er en super let ret med andelår og pasta

Hvis man vil gøre den til en super let hverdagsret kan man koge en masse andelår og fryse kødet.

Så er man klar til en gang pasta med andelår på få minutter.

Bedre end fastfood - og hurtigere end at køre efter det

Sværhedsgrad: Middel

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • 2 andelår
  • 1 løg
  • 1/2 dl Balsamico
  • Smør
  • Basilikum
  • Chili - kan udelade
  • Friskrevet parmesan
  • ca 300 g Pasta - skruer, rør eller hvad du foretrækker. Her: Radiatori

Sådan gør du

Andelårene:
I så lidt vand som muligt koges lårene 2 timer sammen med 1 løg i meget store tern

Tag lårene op og pil kødet af

Kogelagen/fonden koges ind til ca 2 dl

Sovs:
I en gryde koges balsamico ind til det næsten er en sirup

Kom fonden på og kog nogle minutter

Kom smør i og lad det smelte uden det koger men blot holdes varmt

Kom kødet i, sammen med en håndfuld basilikum og smag til med salt/peber - evt chili

Pasta:
Koges efter anvisning på posen

Når det er kogt, vendes det i sammen med andelår/sovs

Anret:
Kom en god skefuld i en dyb tallerken

Riv parmesan over og pynt med basilikum

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk