Sprængt andebryst
Skindet trækkes af andebrysterne og gemmes til fedtegreverne. En lage laves af vand, salt og sukker som piskes sammen til det er opløst. Andebrysterne dækkes af lagen som skal trække i 12-24 timer. Herefter koges andebrysterne sammen med urter, eddike og peberkorn i simrende vand i ca. 15 minutter og derefter skal de trække i 10 minutter i kogevandet.
Fedtgrever
Skindet skæres i strimler og steges på en pande indtil de er gyldne. De lægges på fedtsugende papir og saltes før servering.
Kartofler
Salt lægges i et ovnfast fad, hvor vaskede kartofler trykkes ned i saltet og derefter tilberedes i ovnen ved 190 °C i ca. 45 indtil de er al dente. Herefter, afkøles de og skæres over. Skærefladen steges i andefedt fra tilberedningen af fedtegrever indtil de er gyldne og sprøde. Kartoflerne drysses med salt inden servering.