Andebryst med Hokkaido

Andebryst med stegt Hokkaido og Hokkaidocreme.

Sværhedsgrad: Middel
Antal personer: 4

Ingredienser

  • 1 stort Hokkaido græskar eller 2 små
  • ​2 stk andebryst
  • ​3 bagekartofler
  • ​1/4 piskefløde
  • ​Chiliflager
  • ​Frisk koriander

Sådan gør du

Andebryst:
Fjern eventuelle sener på kødsiden og rids skindet.

Kom brystet på en kold pande og steg ved middel varme til skindet er gyldent, 8-10 minutter.

Vend kødet og steg videre i ca. 8-10 minutter

Tag kødet af panden og lad kødet hvile 10 minutter før udskæring.

Hokkaido og bagekartofler:
Flæk græskar i 4 både, fjern kerner og skær skrællen af

Skær skiver af halvdelen og skær en anden halvdel i mindre stykker

Skiverne kommes i et fad sammen med bagekartofler skåret i Pommes frites størrelse

Vend olie i sammen med salt, peber og lidt chili

Sæt i ovnen ved 220 grader til det er mørt

Den anden halvdel af græskaret koges mørt og blendes sammen med piskefløde til en creme

Smag den til med salt og peber

Anret:
Kom en god klat Hokkaidocreme på en tallerken og skiver af and oven på

Anret stegte Hokkaido og kartofler ved siden af og pynt med koriander

Tip!

Man kan sagtens lave de ovnstegte Hokkaido og kartofler timer i forvejen og så varme dem op før servering

Det samme gælder Hokkaidocremen​

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.com