Andekebab
Skindet skæres af andebrysterne og kødet skæres i tynde skiver. Bankes evt. tynde med en kødhammer. Ingredienserne til marinaden blandes i en frysepose hvorefter skiverne af andebrystet kommes i posen. Marinaden masseres godt ind i kødet, som efterfølgende lægges på køl i min. 2 timer.
Inden servering tages andeskiverne op af marinaden og resten af marinaden kasseres. Andeskiverne steges på en varm pande ca. 2 minutter på hver side.
Hjemmelavet pitabrød
Vandet hældes i en skål og gæren opløses heri. Olivenolie, sukker og salt blandes i. Melet tilsættes lidt ad gangen og det røres godt rundt i ca. 8 minutter til dejen er elastisk. Sættes til hævning i 45 minutter. Dejen deles i 6 dele og trilles til boller, og hæves i yderligere 20 minutter. Herefter rulles de 6 boller flade og efterhæves i 10 minutter. Brødene bages på en varm, tør pande 2-3 minutter på hver side eller bages i ovnen på en bagesten ved 220 °C i 7-10 minutter.