Stegning:
På en pande kommes olie og koriander, spidskommen, chili
Når olien er varm kommes brystkødet på og steger 3-4 minutter
Kom så lårkødet på og steg yderligere et par minutter
Kom honning på og derefter 1/2 dåse hakket tomat
Varm igennem nogle minutter og smag til med salt/peber og chili
Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75 °C
Guacamole:
Mos 2 avocadoer med saften fra 1/2 citron
Kom hvidløg ned
Rør 2 spsk. cremefraiche i og smag til med salt/peber og citron
Anret:
Skaller kan evt. lige lunes i ovnen
Stil det hele frem på bordet så man selv kan blande sin taco
Hvis men laver dem alle sammen i forvejen bliver de for hurtigt bløde, så bedre at man laver dem ved bordet.
Spises med fingrene da det er svært at bruge kniv og gaffel til den sprøde taco bund.