De optøede andebryster ridses i skindet og krydres med salt og peber. Andebrysterne lægges på en kold pande med skindsiden ned ad og steges på høj varme i 8-10 minutter til skindet er gyldent. Herefter vendes andesbrysterne og steges i 5-7 minutter på kødsiden. Andebrysterne steges færdigt i ovnen ved 170 °C i 8-10 minutter. Lad dem hvile ca. 5 minutter inden udskæring.
Det hakkede skalotteløg sauteres let i en smule olie, det må ikke tage farve. Piskefløde tilsættes og koges til fløden tykner. Saucen smages til med citron og peber.
Pastaen koges, al dente. Den kogte pasta vendes i en skål med saucen, suppler med en smule pastavand, så konsistensen bliver lidt mere flydende.
Pastaen fordeles over 4 tallerkner sammen med skiver af andebryst, halve cherrytomater og revet parmesan. Pynt med basilikumblade
Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75 °C