Hyldebærbraiserede andelår med æbler

Sværhedsgrad: Nem

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • 6 andelår (160-200 g)
  • ½ tsk. flagesalt
  • Friskkværnet peber
  • 1 spsk. smeltet smør
  • 8 salvieblade
  • 1-2 timiankviste
  • 1 dl rødvin
  • 4 æbler
  • 1 dl koncentreret hyldebærsaft

​Tilberedning af hyldebærbraiserede andelår med æbler

Ovnen forvarmes til 175 °C. De optøede andelår lægges i et ovnfast fad og krydres med salt og peber. Det smeltede smør dryppes henover sammen med salvieblade og timiankviste. Fadet sættes ind i den forvarmede ovn og steges i ca. 1 time. Efter en time tages fadet ud af ovnen, fedtet hældes fra og rødvin tilsættes. Æblerne skæres i både og lægges i fadet sammen med andelårene, og hyldebærsaften hældes over. Fadet sættes tilbage i ovnen og steges i yderligere 30 minutter.​

Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75 °C

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk