Lynstegt teriyaki andeinderfilet

Den japanske sauce Teriyaki er en god smagsgiver til især and. Den sødlige smag er med til at give andeinderfileterne ekstra meget smag. Her serveret med ris og sukkerærter, der passer godt til teriyakiens smag.

Sværhedsgrad: Nem

Antal personer: 2

Det skal du bruge

  • Andeinderfilet (180 g)
  • 2 dl ris
  • 3 dl vand
  • 1 spsk ristet sesamolie
  • 2 spsk teriyakisauce
  • 150 g sukkerærter
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 dl edamame bønner (pillede)
  • 1-2 tsk. sort sesam (kan undlades)
  • Ærteskud

​Tilberedning

Risene koges som anvist på pakken.

Andeinderfileterne lynsteges i sesamolie i ca. 2 min., og teriyaki saucen tilsættes og koges op. Sukkerærterne snittes på langs, forårsløgene snittes på skrå og alle grøntsagerne svitses i lidt sesamolie. Andeinderfileterne lynsteges sammen med grøntsagerne og smages til med salt og peber.

De stegte andeinderfileter serveres sammen med de kogte ris. Drys med ærteskud og sort sesam.

Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75 °C

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk