Andeinderfilet med stegt hokkaido

Hokkaido er optimalt at bruge i madlavningen. Det orangegule kød er mild i smagen og gør at det er nemt at anvende i supper, i ovnen eller som her, hvor det steges på panden. I denne opskrift serveres det sammen med marinerede andeinderfileter og hakkede hasselnødder.

Sværhedsgrad: Nem

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

Andeinderfilet

  • 2 pakker andeinderfilet á 180 g eller 2-3 andebryster skåret i tynde strimler
  • 1 spsk. soya
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Chilipeber
  • Salt og peber

Stegt hokkaido

  • 1 lille hokkaido græskar
  • 5 skalotteløg
  • 1 lille blomkål
  • 1 bundt små forårsløg
  • 1 bundt persille
  • 1 citron
  • 1 håndfuld grovhakkede hasselnødder, til pynt

​Tilberedning

Andeinderfilet

Soya, honning, olivenolie, hvidløg og spidskommen blandes sammen i en skål og smages til med salt, peber og chili. Andeinderfileterne lægges i og det stilles på køl i min. 1 time - gerne længere. De marinerede andeinderfileter steges i ca. 2 minutter på hver side på en varm pande.

Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75 °C

Stegt Hokkaido

Skallen skæres af græskaret og det skæres midt over, indmaden fjernes med en ske. Græskarkødet skæres i små tern og steges på en pande til græskarternene er møre. Forårsløgene, skåret i skiver, steges med i de sidste par minutter. Blomkålen skæres i buketter og dampes i 3-4 minutter, hvorefter det kommes i græskarblandingen sammen med hakket persille. Hokkaido-blandingen smages til med salt, peber og citronsaft.

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk