Sprængt andebryst
Skindet trækkes af andebrysterne. En lage laves af vand, salt og sukker som piskes sammen til det er opløst. Andebrysterne dækkes af lagen som skal trække i 12-24 timer. Herefter koges andebrysterne, sammen med urter, eddike og peberkorn i simrende vand i ca. 15 minutter, for derefter at trække i 10 minutter i kogevandet.
Fedtgrever
Skindet skæres i strimler og steges på en pande indtil det er gyldent. De lægges på fedtsugende papir og saltes før servering.
Kartofler
Salt lægges i et ovnfast fad, hvor vaskede kartofler trykkes ned i saltet og derefter tilberedes i ovnen ved 190 °C i ca. 45 indtil de er al dente. Herefter, afkøles de og skæres over. Skærefladen steges i andefedt fra tilberedningen af fedtegrever indtil de er gyldne og sprøde. Kartoflerne drysses med salt inden servering.