Det skal du bruge
	- 2 andebryst
- 500 gram kogte kartofler i tykke skiver
- 100 gram smør
- 1 stort løg i skiver
- 1 dl æbleeddike
- 1-2 tsk sukker
- 1-2 spsk vand
- 1 bundt Friskhakket estragon - eller 1 spsk tørret
- 2 æggeblommer
- Ærter Francaise: 
- 50-100 g bacon skåret i tern
- 150 g frosne perleløg
- 3-400 g ærter
	
Sådan gør du
	Andebryst:
	Rids skindsiden og fjern hinder på kødsiden
	Læg brystet med skindsiden nedad på en kold pande
	Steg til skindet er gyldent
	Vend det og steg det færdigt i ovnen til en kernetemperatur på ca. 75 grader
	Lad det hvile 10 minutter før udskæring
	
	Ærter Francaise:
	Steg bacon gyldent, kom ærter og løg i og varm igennem
	
	Bearnaisekartofler:
	Steg løg bløde i smørret uden det tager farve
	Kom vand, sukker og eddike på og varm igennem.
	Kom kartoflerne på og varm igennem
	Tag gryden af blusset
	Drys med hakket estragon og vend æggeblommer i
	Smag til med salt/peber
	Server straks
	
	Anret:
	Kom kartofler og ærter Francaise på en lun tallerken
	Kom skiver and på og drys med lidt salt
	Husk altid at tilberede fjerkræ til en kernetemperatur på minimum 75 °C