Tagliatelle med Andekødboller

Kødboller lavet af andebryst er super velsmagende og lette at lave

Sværhedsgrad: Middel

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • 2 stk andebryst
  • 1/2 løg + 1/2 løg til sovsen
  • Andefedt fra skindet
  • 1 æg
  • 1 spsk mel
  • 1 spsk rasp
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 fed hvidløg - presset
  • 1 håndfuld spinat
  • 1 pakke frisk Tagliatelle - Fettuccine eller anden frisk pasta
  • Friskrevet parmesan

Sådan gør du

Kødbollerne:
Træk skindet af begge andebryster og steg skindet på en pande så de afgiver en mase fedt.

Smid skindet ud og køl fedtet af.

I en foodprocessor hakkes 1/2 løg og brystkød

Bland det med en spsk fedt fra skindet, rasp, æg, mel og salt/peber

Steg relativ små kødboller i olie - jeg brugte en tsk kød pr. bolle

Sovsen:
I oliveolie steges 1/2 løg (i tern) bløde

Kom tomat på sammen med hvidløg og kog stille og roligt 1/2 time

Skru helt ned og kom spinaten på - vend det ned i sovsen så det falder sammen.

Smag til med salt/peber

Pasta:
Kog efter anvisning på posen

Samle retten:
Kom kødbollerne i sovsen og vend den friskkogte pasta i

Anret:
Kom pasta/kødboller i en dyb tallerken og drys med parmesan

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk