Spaghetti med Andelår

Ønsker du at bringe And ind i det moderne køkken, så prøv Spaghetti med Andelår. En ret der passer perfekt ind i den travle hverdag og garanterer dig en let og unik smagsoplevelse. Kan nydes med revet parmesan, præcis som vi kender den.

Kog evt. andelårene dagen før - eller hav altid kogte andelår i fryseren.

Sværhedsgrad: Let
Antal personer: 4

Det skal du bruge​

Ingredienser

  • 3-4 andelår
  • 1 bundt persille
  • 1 løg
  • Spaghetti
  • Parmesan

Sådan gør du​

Andelår:
Koges i vand i 2 timer til de er meget møre

Skær løg i meget fine tern og steg på en pande i lidt olie

Pluk kødet af lårene og kom ned til løgene

Kom lidt af kogevandet på

Bland hakket persille

Smag til med salt og peber

Pasta:
Koges efter anvisning på posen

Bland den kogte pastae sammen med kødet

Anret:
Anret i en dyb varm tallerken med revet parmesan oven på

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk