Appetizer med And - Kødboller med kartoffel

Forslag på appetizer eller snacks med and

Man kan selv skalere opskrift op hvis man vil lave flere

Sværhedsgrad: Middel

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • ​1 andebryst
  • ​1 andelår
  • ​5 Små Kartofler
  • ​15 Tandstikker
  • ​Marinade: 1 stk revet ingefær, 1 fed hvidløg, 1 spsk soya, 1 spsk farin, , 1 tsk tomatpuré
  • Frisk Koriander

Sådan gør du

Kødboller:
Start med at tage skindet af både lår og bryst

Skær kødet af lår og skær bryst i mindre stykker

Kør det i en foodprocessor eller hak det meget fint med en kniv

Kom salt og peber i kødet og form små kødboller med en teske

På en pande steges skindet til det har afgivet fedt - kasser skindet

Steg bollerne i fedtet - senere skal vi stege kartoflerne i fedtet

Kartofler:
Kog dem så de stadig har bid

Køl dem af og skær 15 cm tykke skiver

Steg kartoflerne i andefedt

Marinade:
Kom ingredienserne i en gryde og kog til det tykner lidt

Kom de stegte andekødboller i og sørg for marinaden bliver fordelt

Anret:
På hver stegt kartoffelskive kommes en kødbolle og holdes på plads med en tandstik

Drys med hakket koriander

Serveres lun eller kold.

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk