Quesadillas med Andelår

Quesadillas er mexicanske tortillas med ostefyld og stegt på en pande, hele oven på hinanden eller foldet som en halvmåne

Men Quesadillas fås også med forskelligt fyld og kun fantasien sætter grænsen

Her med lækkert fyld af andelår

Sværhedsgrad: Middel
Antal personer: 4

Det skal du bruge

  • 4 tortillas
  • 2 andelår
  • Kogelagen - 1 løg, 2 fed hvidløg, 5 peberkorn
  • 1 løg
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1 drys chili
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk soya
  • 2 håndfulde vasket spinat
  • 1 bæger flødeost naturel 200g (f.eks Philadelphia)
  • 2 citroner
  • Evt. friskrevet parmesan - men kan udelades
  • Guacamole: 2 modne avocado, saft fra 1/2 citron, 2 spsk cremefraiche, 2 fed hvidløg (presset)
  • Salat

Sådan gør du

Andelår:
Kog andelårene i vand ammen med 1 løg, 2 fed hvidløg, 5 peberkorn i 2 timer

Tag lårene op og pil kødet af, del det i mundrette stykker

Kogelagen kan fryses og bruges en anden dag til en god andesovs

På en pande steges snittede løg bløde

Kom andekødet på sammen med koriander, paprika og honning

Steg nogle minutter og kom så soya og citronsaft fra 1/2 citron på

Steg videre nogle minutter

Guacamole:
Blend/mos avocado sammen med hvidløg, cremefraiche og citronsaft

Samle retten:
På alle 4 tortillas smørres flødeost

På de to tortillas fordeles spinaten og riv evt. parmesan over

Fordel nu andekødet oven på spinaten

Kom de sidste 2 tortillas oven på så man har to ens sammenlagte Quesadillas

Steg den hver for sig på en stor stegepande på begge sider - pres dem under stegning lidt ned med en anden pande eller gryde

Hvis du ikke har en stor nok pande kan man skære den i to før stegning

Efter stegning skæres den ud i 4 eller 8 stykker og serveres med guacamole og salat

Anret:

Lidt salat samt en citronbåd på hver tallerken

Kom et stykke Quesadillas på og en klat guacamole

Ser evt. en mexicansk øl til

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk