Det skal du bruge
- 4 tortillas
- 2 andelår
- Kogelagen - 1 løg, 2 fed hvidløg, 5 peberkorn
- 1 løg
- 1 tsk stødt koriander
- 1/2 tsk røget paprika
- 1 drys chili
- 1 spsk honning
- 2 spsk soya
- 2 håndfulde vasket spinat
- 1 bæger flødeost naturel 200g (f.eks Philadelphia)
- 2 citroner
- Evt. friskrevet parmesan - men kan udelades
- Guacamole: 2 modne avocado, saft fra 1/2 citron, 2 spsk cremefraiche, 2 fed hvidløg (presset)
- Salat
Sådan gør du
Andelår:
Kog andelårene i vand ammen med 1 løg, 2 fed hvidløg, 5 peberkorn i 2 timer
Tag lårene op og pil kødet af, del det i mundrette stykker
Kogelagen kan fryses og bruges en anden dag til en god andesovs
På en pande steges snittede løg bløde
Kom andekødet på sammen med koriander, paprika og honning
Steg nogle minutter og kom så soya og citronsaft fra 1/2 citron på
Steg videre nogle minutter
Guacamole:
Blend/mos avocado sammen med hvidløg, cremefraiche og citronsaft
Samle retten:
På alle 4 tortillas smørres flødeost
På de to tortillas fordeles spinaten og riv evt. parmesan over
Fordel nu andekødet oven på spinaten
Kom de sidste 2 tortillas oven på så man har to ens sammenlagte Quesadillas
Steg den hver for sig på en stor stegepande på begge sider - pres dem under stegning lidt ned med en anden pande eller gryde
Hvis du ikke har en stor nok pande kan man skære den i to før stegning
Efter stegning skæres den ud i 4 eller 8 stykker og serveres med guacamole og salat
Anret:
Lidt salat samt en citronbåd på hver tallerken
Kom et stykke Quesadillas på og en klat guacamole
Ser evt. en mexicansk øl til