Confit de canard med salat

Når først andelårene er confiteret kan man bruge dem som tilbehør til mange forskellige opskrifter. Prøv f.eks. at servere til en let og lækker salat med granatæble og krydret vinagrette.

Sværhedsgrad: Nem

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • 4 confiteret andelår (Andeconfit)
  • Forskellige salater efter ønske
  • 1 granatæble
  • 1 håndfuld nødder efter ønske

Vinagrette

  • 1 spsk. rødvinseddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 lille fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 1 knsp. groft salt
  • Friskkværnet peber

​Tilberedning af confit de canard med salat

De confiterede andelår steges sprøde på en pande. Lårene skal være gennemvarme.

Vinagrette

Alle ingredienser blandes sammen i en skål. Det røres godt sammen og smages til med salt og peber.

Andelårene anrettes på en tallerken og vinagretten dryppes over.

Tip!

​Har du ikke mulighed for at skaffe andefedt til traditionel confit de canard har vi en nemmere opskrift her.

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.com