Kalkunspyd med pesto-kartofler

Prøv et lækkert grillspyd med tandoori-kalkun og grøntsager. Tandoori er et smagfuldt krydderi der især bruges i det indiske køkken. Blandet sammen med yoghurt giver det en frisk smag og en god marinering til kalkunkødet.


Sværhedsgrad: Let

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • 600 g kalkunbryst
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 spsk. tandoori krydderi
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 løg
  • Tomater
  • Små kogte Mallorca kartofler
  • 1 glas basilikum pesto (eller anden efter smag)

​Tilberedning

Græsk yoghurt og tandoori blandes sammen i en skål. Kalkunbrystet skæres ud i store grove tern og kommes i marinaden, hvorefter det stilles på køl i min. 2 timer, eller natten over. Kartoflerne koges, mens løg og rød peber skæres i passende stykker til spydene. Marineret kalkun, løg og rød peber sættes skiftevis på grillspyd. Spydene grilles 5-6 minutter på hver side eller steges i 15-20 minutter i en varmluftsovn ved 200 °C.


De lune kogte kartofler vendes i pestoen.

Tip:

Bruges der træspyd skal disse lægges i blød i vandt i ca. en time, så enderne ikke brændes af under tilberedning.

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.com