Andelever med papardelle & hjertesalat

Denne ret kan nemt laves til hverdag da den ikke kræver at man allerede har en masse i skabene. Hjemmelavet pasta er nemt og kan sagtens laves uden pastamaskine. Alternativt kan man bruge købe pasta. Andeleveren skal kun have et par minutter på hver side ellers kan den blive tør.

Sværhedsgrad: Nem

Antal personer: 2

Det skal du bruge

  • 300 g andelever
  • 1 fed hvidløg
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 hjertesalat
  • 1 porre
  • 1 citron
  • Friskrevet parmesan
  • Smør

Papardelle

  • 200 g hvedemel
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 æg
  • Salt

​Tilberedning af confiteret and

Eventuelle sener fjernes fra andeleveren og den duppes tør med køkkenrulle. Andeleveren skæres i mindre stykker og steges på en varm pande i lidt olie sammen med fintsnittet hvidløg. Krydres med salt, peber og cayennepeber. Porren snittes i tynde strimler og steges med i ca. 1 minut. Kom en klat smør ved og lad det smelte, hvorefter saften fra én citron hældes over og anden fjernes fra blusset. Hjertesalaten snittes i grove stykker og vendes i.

Papardelle​

Alle ingredienserne blandes sammen og æltes til dejen er elastisk, dejen dækkes til med køkkenfilm og den stilles til hvile i ca. 30 minutter. Herefter rulles den tyndt ud og skæres i brede strimler. Pastastrimlerne koges i ca. 2 minutter i saltet vand og kommes derefter direkte over til andeleveren og vendes rundt.

Retten anrettes straks på to tallerkner og der drysses friskrevet parmesan henover.

Tip!

​Cayenne peber er meget stærkt så smag til undervejs.

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.com