Burger med Langtidsstegt andelår

Smagfuld burger med andelår.

​Andelår skal bare ind i ovnen og stå 2 1/2 time med lidt urter

Lav mange og frys nogle af dem ned, så er der altid let mad en travl hverdag.


Sværhedsgrad: Let

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

Ingredienser

  • 4 andelår
  • Rosmarin og oregano og/eller timian
  • 4 Burgerboller
  • Mayonnaise - god kvalitet
  • Icebergsalat
  • Rødkål
  • 2 Appelsiner
  • 2 æbler​

Appelsin chutney:

  • 2 appelsiner
  • 1 spsk farin
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 1/2 citron - saft af
  • 2 tsk honning​

​Sådan gør du

Langtidsstegte andelår:

Læg andelår i et ildfast fad sammen med nogle urter

Sæt i ovnen ved 150 grader i 2 1/2 time

Kasser skindet og pluk kødet af

Krydr med salt og peber​

Appelsin chutney:

Skær skrællen af appelsinerne og skær fileterne ud med en skarp kniv

Pres resten af appelsinen så vi får al saften med

I en gryde smeltes farin og honning.

Kom kardemomme i

Kom appelsinfileter og saft i og kog ca. 5 minutter

Smag til med citronsaft

Lad køle af

Appelsin og æbler til burgeren:

Skær skrællen af appelsinerne og skær fileterne ud med en skarp kniv

Pres saften ud af resten

Skær æbler i tynde skiver og vend dem i appelsinsaften så de ikke bliver brune

Samle burgeren:

Rist burgerbollerne

Underbollen smøres med mayonnaise

Kom salat og lunt andekød på

Kom rødkål på sammen med æblestykker og appelsinfileter

Kom appelsin chutney på

Afslut med overbolle som også smøres med mayonnaise

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.com