Andeburger - Mexi style
En burger med and istedet for altid hakket oksekød. Denne er lidt mexicansk inspireret. Kan laves med rester af and som så varmes i den lune sovs. Chipotles i adobesovs fås i flere netbutikker.
Sværhedsgrad: Let
Antal personer: 4
Polenta:
Andelår:
Koges 1,5 til 2 timer til de er super møre. Køl lidt af og pil kødet fra. Lårkødet varmes op i sovsen før servering.
Andebryst:
Fjern hinder på kødsiden og rids skinsiden. Kom på en kold pande og sæt over medium/høj varme til skindet er gyldent. Vend og sæt brystet i ovnen ved 130 grader til den opnår en kernetemperatur på 58 grader. Lad kødet hvile 10 minutter før udskæring. Skæres i tynde skiver.
Kog efter anvisning på posen. Når den er færdig røres parmesan og smør i. Hæld i en beholder og sæt på køl. Når det er helt koldt skæres det i skiver på ca 1-2 cm. Steges i olie til det får farve.
Sovsen:
2 store spsk Chipotles med adobe sovs. 1 spsk Farin, 1 tsk honning, 2 spsk ketchup. Koges op så sukker smelter.
Anret:
Burgebollen ristes og smøres med mayo. Salat i bunden, stegt polenta, lune andelår og kolde skiver andebryst ovenpå. Slut af med skivede tomater og overbolle.
vild med and
En del af Geia Food A/S
Fuglevænget, 9000 Aalborg | Telefon: +45 96 34 04 14 | E-mail: info@geiafood.dk
ProdukterOPSKRIFTERVærd at videkontakt