Andebryst med cremet polenta og brombærsovs
And sammen med bær er altid en god kombination. Her med brombær.
Sværhedsgrad: Middel
Antal personer: 4
Fond:
Kog andelårene i vand i ca. 2 timer. Sigt fonden fra og fjern lidt af det øverste fedt. Lårene kan bruges en anden dag - kom på frys til en hurtig aftensmad med lidt pasta eller i en burger.
Andebryst:
Rids skind og skær sener af på kødsiden. Steg skindet gyldent på en pande og vend om på kødsiden. Sæt i en 130 grader varm ovn til en kernetemperatur på 58 grader. Lad brystet hvile 5 minutter før det skæres i skiver på 1-2 cm.
Polenta:
Kog efter anvisning på posen. Når den er færdig røres parmesan og smør i. Smag til med citronsaft samt salt/peber. Vend spinaten i den varme polenta.
Sovs:
Fond koges ned til ca. 2 dl. I en anden gryde koges balsamico ned til den nærmest er en sirup. Kom fond på sammen med halvdelen af brombærrene. Kog igennem og tag gryden af blusset. Rør kolde smørtern i og til sidst kommes resten af bærrene i.
Anret:
Kom en god klat polenta på en lun tallerken. Kom sovs rundt om og skiver af andebryst på toppen.
vild med and
En del af Geia Food A/S
Fuglevænget, 9000 Aalborg | Telefon: +45 96 34 04 14 | E-mail: info@geiafood.dk
ProdukterOPSKRIFTERVærd at videkontakt