Andeconfit
Et ovnfast fad smøres med olie og andelårene lægges i med skindsiden ned. Timian, rosmarin og snittet hvidløg fordeles over andelårene og de krydres med salt og peber. Tilsæt et par spsk. vand i bunden af fadet og dæk det til med sølvpapir. Fadet sættes i ovnen ved 130 °C i ca. 2½ time, herefter vendes lårene med skindsiden op, dækkes til og steges i yderligere 2½ time. Efter ca. 5 timer tages fadet ud af ovnen og fedtstoffet hældes fra og gemmes. Ovnen skrues op til 220 °C (varmluft) og lårene sættes tilbage i ovnen i ca. 20 minutter til skindet er gyldent og sprødt.
Lakrids-rødkål
Rødkålen snittes fint og varmes det i en gryde i en smule smeltet andefedt. Balsamico, rødvin, brun farin, ribsgele, stjerneanis og lakridsrodsstænger tilføjes og det hele simre under låg i ca. 2 timer. Rødkålen smages til med sukker og evt. mere balsamico.
Kartoffelkugler
Kartoflerne koges al dente og køles af. Udstik kartoffelkugler af de kogte kartofler med en melonudstikker/parisiennejern. Alternativt kan kartoflerne skæres i skiver eller tern. Kartoffelkuglerne ristes gyldne i lidt smeltet andefedt og saltes en smule før servering