Bøf af andebryst
Skindet og evt. sener skæres af andebrysterne, gem skindet til senere. 2/3-dele af andebrysterne hakkes groft i en foodprocessor og den sidste 1/3-del hakkes fint. De to dele blandes sammen og æggeblommerne røres i og farsen smages til med salt og peber. Skindet kommes på en kold pande og smeltes ved middelvarme, fedtet bruges til at steg bøfferne. Mens fedtet smelter formes farsen til 4 store eller 8 små bøffer, kasser skindet og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, osten kommes på og smeltes langsomt på den varme bøffer.
Hjemmelavet burgerboller
Gæren opløses i det lunkne vand og æg, olie og ca. 3/4-dele af melet tilsættes og æltes godt sammen. Salt tilsættes og dejen æltes færdigt til det er samlet. Lad dejen hæve ca. 30 minutter og form herefter burgerboller i en passende størrelse. Bollerne skal efterhæve i ca. 15 minutter, hvorefter de pensles med vand og bages i en ovn ved 200 °C i ca. 12 minutter, alt efter størrelse.