Kødsovsen:
Kog andelår i en gryde med vand, 1 løg, en gulerod, persille, peberkorn
De skal koge ca. 2 timer.
Sigt kogevandet fra og kog det ned til ca. 2-3 dl.
Tag skindet af lårene og pil kødet af.
Steg sofrito på en pande og tilsæt andekødet som lige steger med nogle minutter.
I en gryde kommes balsamico som koges nedt til det nærmest er en sirup.
Kom den nedkogte andekogelage på sammen med en dåse flået tomat.
Kom andekødet op i og kog til det tykner lidt og bliver en kødsovs der ikke er for flydende.
Hjælp evt. til med en meljævning eller maizena.
Bechamel sovs (hvid opbagt sovs):
Smelt smør og rør melet i.
Kom mælken i lidt efter lidt til man opnår en sovs til den tykke side.
Smag til med revet muskatnød, salt og peber.
Skindet:
Hak skindet og steg det på en pande til det er sprødt.
Lad det trække på noget køkkenrulle for at fjerne det meste fedt.
Blend det med 2 spsk. rasp.