Ovnen forvarmes til 150 °C. Andelårene lægges i et ovnfast fad, let penslet med olie så lårene ikke brænder fast. Andelårene skal ligge tæt men ikke ovenpå hinanden. Godt med salt drysses henover og der krydres med rosmarin, laurbærblade og evt. oregano. Andelårene steges i 2½-3 timer til de er godt møre. Det opsamlede andefedt kan løbende fordeles over andelårene mens de steges. Når de er færdigstegte taget de op af fadt og lægges på et stykke bagepapir.
Inden servering varmes lårene i ovnen ved 220 °C i ca. 10 minutter til de er gyldne og skindet er lettere sprødt.
Spidskålen snittes fint og dampes let i en gryde med 2 dl vand. Krydres med salt og peber efter smag.
Kartoflerne skylles og koges. Efter kogning vendes de kogte kartofler med hakket persille.
Smørret smeltes ved lav varme til det er lysebrunt. De hakkede mandler kommes i og det varmes kort op til en mild smørsauce.