Appetizer med And - Hot sticks med sesam

Forslag på appetizer eller snacks med and

Man kan selv skalere opskrift op hvis man vil lave flere

Sværhedsgrad: Middel

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

Ca. 15 stk. 

  • 2 andebryst
  • 20 træspyd - lagt i vand mindst 1 time
  • Marinade: 1 tsk honning, 1 tsk paprika, 1 spsk soya, 1 tsk tomatpuré, chili (bestem selv hvor meget- smag)
  • Sesam
  • Dip: 100 g Græsk yoghurt, hakket koriander, 1 fed hvidløg presset, salt/peber

Sådan gør du

Marinade:
Kom ingredienserne i en gryde og kog til det tykner lidt

Lad det køle af

Hot Sticks:
Træk skindet af andebrystet og kasser

Skær tynde strimler på langs af brystet

Sæt strimlerne på et træspyd og læg dem på et bagepapir

Fordel den indkogte marinade over kødet og drys med sesam

Kom i ovnen ved 230 grader varmluft i 12-14 minutter

Dip:
Rør hakket koriander og hvidløg i yoghurten og smag til med salt/peber

Anret:

Kom hot sticks på en tallerken og yoghurten i en skål.

Serveres kold eller lun

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.com