Hot Ducks

En anderledes og sjov måde at serverer and.

Sværhedsgrad: Nem
Antal personer: 4 – 8 hot ducks

Ingrediensergiver 8 hot ducks

  • 3 andelår
  • 2 løg - 1 til kogelagen og 1 til sovsen
  • 2 gulerødder - 1 til kogelagen og 1 til sovsen
  • 5 peberkorn
  • 1 drys chili
  • 8 hotdog brød
  • På toppen:
  • Sennep
  • 2-300 gram skyllet spinat
  • Purløg
  • 1 rødløg
  • 1 glas syltede perleløg

Sådan gør du

Andelår:
I en gryde steges andelåret gyldent

Skær det ene løg i 2 og steg på skærefladen, må godt blive ret mørkt/sort

Kom vand på sammen med peberkorn og en skiveskåret gulerod

Kog i 2 timer og sigt kogevandet (fond)

Kog fonden ned til ca 2 dl

Skær et løg og en gulerod i tern og kog med nogle minutter

Kødet pilles af, skind og ben kasseres, kødet kommer ned i sovsen

Hvis det er nødvendigt kan der jævnes med en smule maizena

Smag til med salt/peber og chili

Anret:
Varm hotdog brødene og smør med en smule sennep

Kom spinat i alle brødene og kom en god skefuld and i hver

Drys med hakket syltede perleløg, skiver af rødløg

Drys med purløg og server straks​

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.com