Grillkøller med vredet kål

Surkål er ikke for alle – men denne version er en hurtig ”snyde” metode som er mindre syrlig og giver et godt modspil til det saftige stykke andelår. Passer perfekt til både grill og grillpande.

Sværhedsgrad: Middel

Antal personer: 4​

Det skal du bruge​

Ingredienser

  • 4 andelår
  • BBQ sovs -ketchup, farin, hvidløg, røget paprika, salt, peber, olie
  • 1/2 spidskål
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 citron
  • Små tomater
  • Et par kogte kartofler - kan udelades

Sådan gør du​

Andelår:
Andelårene forkoges i ca. 1,5 time

Før turen på grillen pensles de med BBQ sovsen (se herunder) og grilles et par minutter på hver side

Hvis de har været afkølet/frosset efter kogning skal de varmes igennem på grillen

BBQ sovsen:
Rør alle ingredienser godt sammen

Tomater:
Grilles få minutter

Vredet kål:
Spidskål skæres meget tyndt - drys med 1 tsk salt og knug væske ud i 5-8 minutter

Smag til med æbleeddike, citron, salt/peber

Anret:

Kom kål, tomater og andelår på en tallerken

Eventuelt også kogte kartofler

Tip!

Kog en god portion andelår så har man en hurtig ret en travl hverdag​

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk