Andebryst:
Rids andebrystskindet.
Varm grillen op og kom andebryst på med skindsiden ned til det får en gylden farve - ca. 4-5 minutter.
Skru så ned og grill ved indirekte varme yderligere 4-5 minutter.
Vend dem om og giv brysterne ca. 10 minutter mere.
Til sidst pensles brysterne med BBQ sovs (se herunder) og grilles hårdt ved direkte varme til de tager farve.
Lad dem derefter hvile ca. 5 minutter før de serveres.
BBQ sovs:
En hurtig BBQ sovs.
Bland ketchup med farin, olie og knust hvidløg.
Bulgursalat:
Kom bulgur i en skål og kom kogende vand over, der skal være ca 4-5 cm vand over bulguren.
Dæk den til og lad det stå 30 minutter.
Den kogte bulgur blandes med hakkede forårsløg, tranebær, spidskommen, salt/peber.
Appelsinerne skæres fri for skræl også det hvide.
Derefter skæres der ned mellem lamellerne så appelsinfileter frigøres.
Pres resten af appelsinen hen over bulguren.
Fileterne kommes i salaten (gem et par fileter til pynt).
Kom olie eller smeltet smør i og smag til.