På grillen:
Andebrystet ridses i skindet
Pensles med olie og krydres med salt/peber
Start med godt varm grill med direkte varme.
Læg andebryst på med skinsiden ned - efter få minutter er skindet flot gyldent
Nu skal brystet steges færdigt ved indirekte varme og lavt blus/få kul
Helst omkring 130-150 grader - juster med låget
I alt tager det ca. 12-15 minutter
Lad andebrystet hvile i 5 minutter før udskæring
Filopakken:
Hvide asparges skrælles fra hovedet og ned. Nederste træge del knækkes af
Grønne asparges - nederste træge del knækkes af
Kom begge dele på grillen i få minutter. Asparges skal ikke tilberedes helt bløde
Tag dem af og skær dem i mundrette stykker
Bland dem med olie, smuldret feta og hakket oregano.
Krydr med salt/peber
Filodejen: Pakken består af to stykker filodej hver penslet med smør og lagt oven på hinanden
Placer en stor spsk. asparges/feta oven på og pak sammen.
Med madsnor kan pakken holdes sammen
Kom på smurt fad og sæt i 180 grader varm ovn til filodejen tager farve