​Hjemmelavet Durum med Andebryst

Durum er egentlig bare et brød rullet om fyld.

Andebryst giver en forrygende dejlig hjemmelavet durum.

Her er opskrift på at lave sine egne fladbrød som smager forrygende, men man kan også købe færdiglavede.

Sværhedsgrad: Middel

Antal personer: 4​

Det skal du bruge

Ingredienser 1

  • 2 andebryster
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk honning
  • 1 lille Chilli - smag til

Fyld: 

Ruccola, rødløg

Dressing:

  • 3 dl yoghurt
  • 2 tsk. honning
  • 1 -2 fed hvidløg (presset)
  • salt og sukker - smag til
  • 8 Fladbrød eller lav dem selv:
  • 3 dl lun mælk
  • 25 gram gær
  • 1 spsk. sukker
  • 2 spsk. olie
  • 400 gram hvedemel
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du

Andebryst:
Skæres i tynde strimler - lettest hvis de er en smule frosne

Steg dem på en varm pande med olie, koriander, spidskommen, chili og honning

De skal kun stege nogle minutter på hver side

Dresing:
Rør ingredienser sammen og smag til

Fladbrød:
Mælk og gær røres sammen

Kom sukker i sammen med olien

Ælt melet i og æld derefter salt i

Ælt godt igennem - lettest på røremaskine

Lad dejen hæve ca. 1 time

Del dejen i 8 og rul dem ud til tynde fladbrød

På en pande kommes en lille smule olie og med køkkenrulle fordeles olien på panden

Steg nu fladbrød 2-3 minutter på hver side

Anret:
På et fladbrød kommes ruccola og rødløg

Kom den steget and oven på og slut med dressing

Rul sammen og server

Tip!

Lav evt, mange fladbrød og frys dem ned.

Man kan også bare lave dem dagen før de skal bruges.

Fladbrød kan opvarmes i 10-20 sekunder i en microbølgeovn lige når de skal serveres​​

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk