Andelår:
Kog andelåret 2 timer - gerne sammen med 1 løg og 5 peberkorn
Gem kogelagen til en god andesovs - den kan sagtens fryses
Pil kødet af
På en pande steges 2 fintsnittede løg til de er bløde
Kom andekødet på sammen med farin, chili og soya
Steg nogle minutter
Saltbagte kartofler:
I et ovnfast lille fad kommes salt og de vaskede kartofler stikkes ned i saltet
Kom i ovnen ved 180 grader til kartoflerne er møre - ca. 25 minutter
Tag kartoflerne op og kasser saltet
Skær alle kartofler i 2 stykker og steg dem på skærefladen i andefedt eller olie
Aioli:
Mayonnaise smages til med presset hvidløg
Brødet og stegning:
Smør lidt Aioli på begge sider af brødet
Kom det lune andekød/løg på det ene og det andet som låg
Steg det på en pande og pres det lidt ned med en anden pande eller gryde
Det ser bedst ud med en grill pande med en almindelig pande er lige så god
Anret:
Kom det varme brød på en tallerken sammen med salat
Server kartoflerne til og drys med salt
Til sidst en skefuld Aioli