Kødet
Skåret i små stykker og stegt på en pande med olie, røget paprika og salt/peber
Tacos:
Det blå majsmel (eller blot majs- eller hvedemel) - 1/2 tsk salt
Rør melet med varmt vand dejens konsistens er som modellervoks
Lad det hvile på køkkenbordet 1 time
Lav små kugler lidt større end en golfbold - pres dem flade mellem 2 stykker frysepose - brug et fad eller gryde
Steg dem på tør pande 1-2 minutter - læg dem under viskestykke så de ikke bliver sprøde
Hvis de når at blive kolde kan de varmes op i i ovn eller microbølgeovn (10 sek.) pas på de ikke bliver sprøde
Salsa:
Blend - 1 dåse Tomatilos, 3 fed hvidløg, løg, chili (her 2 Jalapeños)
Smag til med lime og hakket koriander
Rabarber eller æble:
Rabarber (eller æble) koges med 2 spsk vand og 2 spsk sukker - smag evt. til med mere sukker
Ruccola:
Ruccola vendes med olivenolie og drysses med salt/peber
Anret:
Kom Ruccola, and, rabarber på en taco og salsa ovenpå
Tip!
Server evt. en mexicansk øl til