Andesticks med abrikos

Sværhedsgrad: Nem

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • 2-3 andebryster (160-200 g)
  • Groft salt og peber
  • 150 g soltørrede abrikoser
  • 1 spsk. rosa peberkorn
  • 2 dl appelsinsaft
  • ½ dl sukker
  • Træpinde/tandstikker

​Tilberedning

Andebryststeg

Andebrysterne ridses let i skindet og lægges på en kold pande med skindsiden nedad. De steges ved middelvarme i ca. 10-12 minutter. Herefter hældes fedtet fra, andebrysterne vendes og steges i yderligere ca. 10-12 minutter på kødsiden. Lad andebrysterne hvile 5-10 minutter, hvorefter de skæres i tynde skiver.

De soltørrede abrikoser hakkes groft og kommes i en gryde sammen med peberkorn, appelsinsaft og sukker. Saften bringes i kog indtil væden er fordampet.

De tynde skiver andebryst fordeles sammen med abrikoserne på træpindende og serveres.

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk