Andeschnitzel med cremet Quinoa

En schnitzel lavet med et godt andebryst smager fantastisk

Her serveret med en cremet Quinoa. Den kan laves på fond eller æblesaft hvis man ikke lige har fond.

Lidt som man laver en risotto​

Sværhedsgrad: Middel
Antal personer: 4

Det skal du bruge

Ingredienser

  • ​4 andebryst uden skind
  • ​Panering: mel, 3 sammenpisket æg og Pankorasp (eller alm. rasp)
  • ​Quinoa:
  • ​250 g Quinoa
  • ​5 dl andefond, kyllingefond eller æblesaft
  • ​200 g svampe fx markchampignon
  • ​1 fed hvidløg
  • ​2 citroner
  • ​1 skalotteløg i tern
  • ​1 håndfuld vasket spinat
  • ​2 spsk friskrevet parmesan
  • ​Smør
  • ​Olivenolie
  • ​Persille til at drysse over retten

Sådan gør du

Andebryst:
Bank andebryst relativt fladt, ca 1 til 1,5 cm

Vend dem i mel tilsat sat salt/peber æg og rasp

Steg dem i en blanding af rigeligt olie og smør

Quinoa:
Vask Quinoa godt

Skær svampe i skiver og steg dem sammen med et fed knust hvidløg.

Når de er færdig stegte lægges de til side i en skål

Steg løget uden det tager farve.

Kom den afdryppede quinoa på og steget nogle minutter

Kom så fond på, start med 1/2 dl og når et er kogt ind kommes mere på.

Fortsæt sådan i ca 15-18 minutter til quinoaen er mør

Vend spinat i sammen med en god klat smør og parmesan

Lad spinaten falde samme.

Smag til med citron og salt/peber​

Anret:
Kom en stor skefuld quinoa på en lun tallerken

Skær hver schnitzel over og anret oven på

Drys med persille og server en citronskive ved siden af

Tip!

Lav en andefond ved at koge 2 lår et par timer med nogle grøntsager.

Låret kan pilles og serveres med lidt pasta dagen efter

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk