Gnocchi:
Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader til de er møre og pil kartoflerne.
Dette giver en tørre mos end hvis du koger kartoflerne og dermed lettere at få til at hænge sammen.
Mos dem gennem en sigte og bland mosen med æggeblommer, muskatnød, parmesan og salt.
Tilsæt lidt hvedemel og samle dejen. Så lidt hvedemel som muligt.
Undgå at rører det for meget sammen så det bliver sejt.
Rul mosen til nogle pølser på meldrysset bord og skær dem ud i 1,5-2 cm tykke stykker.
Man kan rulle dem over en gaffel for at få de karakteristiske riller eller udelade det.
Kog dem et par minutter i saltet vand, når de kommer til overfladen koges 30 sekunder mere og de er færdige.
Kog dem af flere gange, en håndfuld af gangen.
Når de er kogt kan de vendes i lidt olie så de ikke klæber sammen.
Anret:
Smelt smør uden det tager farve og kom hakket salvie blade i
Vend gnocchi i smørret og varm igennem.
Kom på en dyb tallerken og kom ragout oven på.