Kødet:
Pil skindet af andebryst og hak det groft med kniv.
Hak eller riv: løg, blegselleri og gulerod, fint.
Steg kødet og når det har taget farve kommes grøntsagerne, hvidløg ned og steger med.
Kom tomatpuré i og steg med nogle minutter.
Kom rødvin på og kog ned til det halve.
Kom tomaterne i og lad det simre og koge ind til en god tæt sovs/ragout.
Tørret pasta:
Koges efter anvisningen på posen.
Hjemmelavet Cicione:
Kom 2-3 spsk. kogende vand over safran og lad det køle af.
Ælt mel, æg, olie og safran vandet i. Juster med mere mel eller vand.
Ælt godt igennem og pak det ind i køkkenfilm/frysepose og lad det hvile ca. 1/2-1 time på køkkenbordet.
Del dejen i 6-8 stykker og rul stykkerne til pølser som er på tykkelse af en lillefinger.
Skær pølserne ud så hvert stykke kan trilles til en lille kugle på størrelse med en kikært.
Læg dem på et fad drysset med mel.
De skal koge ca. 3 minutter.