Eventuelle sener fjernes fra andeleveren og den duppes tør med køkkenrulle. Andeleveren skæres i mindre stykker og steges på en varm pande i lidt olie sammen med fintsnittet hvidløg. Krydres med salt, peber og cayennepeber. Porren snittes i tynde strimler og steges med i ca. 1 minut. Kom en klat smør ved og lad det smelte, hvorefter saften fra én citron hældes over og anden fjernes fra blusset. Hjertesalaten snittes i grove stykker og vendes i.
Papardelle
Alle ingredienserne blandes sammen og æltes til dejen er elastisk, dejen dækkes til med køkkenfilm og den stilles til hvile i ca. 30 minutter. Herefter rulles den tyndt ud og skæres i brede strimler. Pastastrimlerne koges i ca. 2 minutter i saltet vand og kommes derefter direkte over til andeleveren og vendes rundt.
Retten anrettes straks på to tallerkner og der drysses friskrevet parmesan henover.