Andeinderfilet med vaniljemarineret mango

Sværhedsgrad: Nem

Antal personer: 3-4​​

Det skal du bruge

Andeinderfilet

  • 1 pakke andeinderfilet (180 g)
  • ½ vaniljestang
  • ¼ dl olivenolie
  • ¼ dl sherry
  • Groft salt og peber

Vaniljemarineret mango

  • 1 skrællet mango i store tern
  • ½ vaniljestang
  • ¼ dl olivenolie
  • ¼ dl sherry
  • Træspyd/tandstik

​Tilberedning

Andeinderfilet

Vaniljestangen flækkes og blandes i en skål sammen med olivenolie og sherry. De optøede andeinderfileter lægges i marinaden i minimum en time. Andeinderfileterne tages op af marinaden og duppes tørre, og resten af marinaden kasseres. Andeinderfileterne rulles sammen til en lille roulade, og en tandstik/træpind stikkes igennem. Sticksene krydres med salt og peber og steges 1-2 minutter på hver side på en pande ved kraftig varme.

Vaniljemarineret mango

Vaniljekorn, olivenolie og sherry blandes i en skål. Mangoternene vendes i marinaden og fordeles herefter på sticksene med de stegte andeinderfileter.

Resten af marinaden dryppes hen over sticksene og serveres sammen med kogte jasminris.

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk