Andebryst:
Knus de sorte peberkorn i en morter eller under en lille gryde
Andebrystet befris for sener på kødsiden og ridses på skindsiden
Pres brystet ned over peberkorn på begge sider
Steges på en pande, først med skindsiden ned til det bliver gyldent.
Vend kødet og steg på den anden side til en kernetemperatur på ca. 57-58 grader
Tag kødet af og hold det varmt
Kog panden af med 1 dl Marsala
Kom fløden på sammen med let knuste rosapeber og kog lidt ind
Pommes Duchesse:
Kog kartoflerne, pil skindet af og mos dem med smør
Smag til med salt og peber
Når det er kølet lidt af røres 2 æggeblommer i
Hvis den ikke er er ret fast mos kommes lidt mel i
Kom mosen på en sprøjtepose evt. med riflet tyl og læg på køl
Når den er kold sprøjtes små klatter ud på bagepapir
Kom i varmluft ovn ved 200 grader til de er gyldne.
Server straks.