Andebryst med salat​

Jeg gør tit det når jeg serverer varm andebryst at jeg lige laver 1-2 ekstra

Det er så let at bruge til dagen efter eller sågar på madpakke

Tilbehør kan varieres

Sværhedsgrad: Let
Antal personer: 4

Ingredienser

  • 2 kolde stegte andebryster
  • Syltede sennepskorn: 4 spsk gule sennepskorn, 1,5 dl eddike, 1/2 dl vand og 1 dl sukker
  • Pinjekerner
  • 10-12 små tomater
  • Basilikumblade
  • Mozzarella
  • Olivenolie

Sådan gør du

Andebryst:
Skæres i tynde skiver

Syltede sennepskorn:
Giv sennepskorn et opkog i lagen og lad dem simre ca. 5 minutter. Kom på glas

Kan holde sig længe på køl og er bedst når de lige står min. 1 døgn.

Semidried tomater:
Skær alle tomater i halve og kom på bageplade

Bag dem i ovnen ved 100 grader til de stadig er bløde men skrumpet lidt

Tager ca et par timer

Pinjekerner:
Ristes på en tør pande

Anret:
Læg de tyndskåret andebrystskiver på en tallerken

Vend tomaterne med mozzarella og basilikum

Dryp lidt olivenolie over

Pynt med sennepskorn og pinjekerner​

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk