Overskrift i grupper 1:
Skær eventuelle sener væk fra kødsiden.
Rids skindsiden.
Sous vide:
Andebryst tilberedt 2,5 timer sous vide ved 56-57 grader og skindet grillet efterfølgende eller på en varm pande i 1-2 minutter til skindet har fået farve.
I ovnen:
Læg andebryst på en lun pande på skindsiden og skru op for varmen.
Når skindet er godt gyldent vendes det og sæt panden i ovnen ved 150 grader.
Tag den ud når kernetemperaturen er ca. 57-58 grader
Pommes Anna:
Bagekartofler skæres meget tyndt og blandes med smeltet smør og timian.
Krydres med salt og peber.
Lægges i lag i ildfast form.
I ovnen ca. 1 time ved 180 grader og kølet af under moderat pres.
Når de er afkølet skæres de i ønsket form og varmes op i meget varm ovn før servering.
Drys med salt.
Padron:
Vendes i olie og grilles hårdt og brutalt for at mindske den bitre smag, drysses med salt.
Dette gøres på en grill eller også bare på en varm pande i lidt olie.