De optøede andebryster ridses i skindet og krydses med salt og peber. Andebrysterne lægges på en kold pande med skindsiden ned ad og steges ved høj varme i 8-10 minutter til skindet er gyldent. Herefter vendes andesbrysterne og steges i 5-7 minutter på kødsiden. Andebrysterne steges færdigt i ovnen ved 170 °C i 8-10 minutter. Lad dem hvile ca. 5 minutter inden udskæring.
Aspargesene skrælles og den nederste træde del knækkes af. Skrællet og de nedeste dele koges i lidt vand i ca. 15 minutter. Det skal bruges til saucen. 8 af de skrællede asparges koges til de er al dente. De resterende 2 asparges skæres i tynde skiver på langs, evt. med et mandolinjern eller kartoffelskræller. De kogte asparges vendes i pisket æg, mel og panko rasp og steges i lidt olie på en pande til de er gyldne.
Porren skæres i tynde strimler på langs og strimlerne skylles godt igennem. Porrestrimler dampes sammen med skrællede gulerødder til gulerødderne er al dente. Kartoflerne koges og skæres i mundrette stykker. Kartoflerne vendes i en skål sammen med gulerødder, porrerstrimler og en klat smør. Varmes evt. op før servering.