Andebryst med Kikærter og Grønkål 

Andebryst med kål, feta og peberfrugter

Sværhedsgrad: Let

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • 2 andebryst
  • 2 dåser Kikærter
  • 1 citron
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 4-5 stængler frisk grønkål
  • Smør
  • 100 gram fetaost

Peberfrugter i ovn:

  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 tsk honning
  • Olivenolie
  • Hakket persille

​Sådan gør du

Andebryst:
Rids skindsiden og fjern hinder på kødsiden

Læg brystet med skindsiden nedad på en kold pande

Steg til skindet er gyldent

Vend det og steg det færdigt i ovnen til en kernetemperatur på ca. 60 grader

Lad det hvile 10 minutter før udskæring

Kikærter:
Dræn kikærterne og steg dem på en pande i lidt olivenolie

Kom spidskommen, ingefær og 2 fed presset hvidløg i

Riv skal af en citron og kom det ned til kikærterne

Riv bladene af grønkål stænglen og hak det groft

Kom det ned til kikærterne og lad det stege med til det falder

Kom en god klat smør i og smag til med citronsaft samt salt/peber

Peberfrugter:
Skær dem i lange strimler og vend dem med olie, honning og hakket persille

Kom i ovnen ved 200 grader til de er møre

Anret:
Kom kikærter/grønkål på en tallerken og drys med feta oven på

Skær skiver af andebryst og læg ved siden af sammen med de bagte peberfrugter

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk