Andebryst med kikærter og bønner​

Her en let og mættende ret.

Sværhedsgrad: Let
Antal personer: 4

Ingredienser

  • ​2 stk andebryst
  • ​1 dåse kikærter
  • ​1 dåse kidney bønner
  • ​2 skalotteløg
  • ​1 - 2 tsk røget paprika
  • ​Smør
  • ​Olivenolie
  • ​Persille

Sovs:

  • 10-12 små tomater
  • ​1 håndfuld Ærter - gerne friskbældege
  • ​Smør
  • ​1 citron

Sådan gør du

Andebryst:
Rids skindet på andebrystet

Læg brystet nedad på en kold pande

Sæt varme på og steg skindet sprødt og gyldent

Sæt i ovnen ved 150 grader til en kernetemperatur på 58 grader

Det tager ca 10 minutter

Lad brystet hvile 5 minutter før udskæring

Kikærter og bønner:
Skær skalotteløg i tynde skiver og steg blanke i olie

Drys med paprika

Kom kikærter og bønner på og varm igennem.

Kom en klat smør på og lad det smelte

Sovs:
Hak tomaterne groft og kom i en gryde med en stor klat smør

Kom ærter i

Lad det simre nogle minutter og smag til med salt/peber og citronsaft

Anret:
Kom kikærter/bønner i bunden af en dyb tallerken

Kom skiver af andebryst oven på.

Kom sovsen på og drys med hakket persille​

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk