​​Andebryst med kikærter i kokos

Lidt anderledes tilbehør som er nemt, billigt, smagfuldt og sundt

Sværhedsgrad: Nem
Antal personer: 4

Det skal du bruge

  • 2 andebryster
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk friskrevet ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dåser kikærter
  • 100-150 gram skyllet spinat
  • 1 løg i tern
  • 1 citron

Sådan gør du

Andebryst:
Fjern eventuelle sener på kødsiden og rids skindet.

Kom brystet på en kold pande og steg ved middel varme til skindet er gyldent, 8-10 minutter.

Vend kødet og steg videre i ca. 8-10 minutter

Tag kødet af panden og lad kødet hvile 10 minutter før udskæring.

Kikærter:
Hæld væsken fra dåserne

Tag en god håndfuld og læg dem på bagepapir.

Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter - vend dem efter 10 minutter

I en gryde steges løg, ingefær og hvidløg i olie uden de tager farve

Kom nu resten af kikærterne i sammen med en dåse kokosmælk

Kog 10 minutter og med et piskeris mases en stor del af kikærterne lidt

Kom en skyllede spinat ned og vend rundt.

Efter få minutter er spinaten faldet sammen.

Smag til med salt/peber og citronsaft

Anret:
Kom kikærter/spinat på en lun tallerken

Skær andebryst ud i skiver og placer dem oven på og drys med salt

Drys med de bagte kikærter.

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk